Szervohajtások

yaskservo.png

 

SIGMA-7 sorozat

Yaskawa szervohajtások Típusok:

SIGMA-5 sorozat
deltaservo.png

Delta szervohajtások

A Delta Electronics kellő figyelmet fordít a szervo hajtásrendszerekre is. Folyamatos fejlesztések és egyre újabb típusok jelennek meg a termékpalettáján. Az első szervo hajtásuk 3 évvel ezelőtt jelent meg az európia piacon, azóta a szorgalmas munkájuknak köszönhetően már közben kifejlesztésre kerül két új szervo motor család és hozzá egy új típus is. Továbbá előkészületben van még két szervó típus bevezetése a helyi piacra. Kedvező ár és jó felhasználhatóság, ez jellemzi a Delta szervo hajtásokat. Napjainkban egyre több igény van a pontos és gazdaságos hajtásokra, melyben abszolút partnerére talál a cégünkben.

Delta Electronics áttörő sikerének egyik titka: "a megbízható versenyképes termék kedvező áron" elv folyamatos figyelembevétele minden új fejlesztésnél. Nem tértek el ettől a filozófiától sem mikor megalkották a saját szervó rendszerüket, mely méltán népszerű ügyfeleink körében, köszönhetően a rendkívül jó ár/érték arányának.


Tovább a Delta szervóhajtásokhoz

Szervohajtások

Kínálatunkban több típusú szervohajtás rendszer is szerepel, melyek kedvező áron állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!