Érintőképernyők

delta_hmi.jpg

Delta Érintőképernyők

A Delta Electronics HMI-k teljesen csereszabatos más neves gyártók vezérlő paneljeivel és könnyen illeszthetőek neves gyártók programozható logikai vezérlőihez. (Omron, Siemens, stb.). Széles kínálatunkban biztosan megtalálja az ön számára megfelelő típust. Készülékeink között vannak érintőképernyős és beépített vezérlőgombos változatok egyaránt szélesítve HMI-k palettáját. Mindegyik típusú operátor panel családnak megvannak a maga speciális tulajdonságai és ezáltal testreszabhatóvá tudja varázsolni gépei funkcióinak kiíratását a kezelő számára kezdve a leggazdaságosabb 4'-os színes érintőképernyőktől a nagyméretű kijelzőkig.

Delta DOP-B Érintőképernyő

Delta DOP-B Érintőképernyő
A DOP sorozatú HMI-k széles választékban biztosítanak érintőképernyőket több színben és dimenzióban. Gyors és kényelmes vezérlési lehetőségeket kínál az ipari automatizálási gépekhez. Ezen kívül, a Delta Windows alapú és felhasználóbarát DOP Soft képernyőszerkesztője és programozható szoftvere állítja be az egész DOP sorozatot. A felhasználók, a DOPSoft segítségével gyorsan szerkeszthetik a képeket illetve a grafikonokat, vagy könnyedén beállíthatják a számukra megfelelő kommunikációs protokollokat. Több alkalmazás is létrehozható, szerkeszthető, letölthető vagy feltölthető.


Tovább a DOP-B típusaihoz

Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!