Gépépítő elemek

Szállítószalagok
Alumínium profilok
Munkaállomások - gépfalak, védőburkolatok
Lineáris mozgatási rendszerek
Csővázas rendszerek
Energialáncok
Szolár profilok

Gépépítő elemek

Gépépítő elemeink az alumínium profil termékekre épül. Az alumínium profilok kompatibilitásának köszönhetően, a gépépítő rendszerünk teljesen átjárható minden egyes részegységünk között, úgymint: Alumínium profilok, munkaállomások, szállítószalag és lineáris mozgató rendszerek.
Moduláris aluprofil rendszerek
A moduláris felépítésű rendszer teljes átjárhatóságot ad minden termék között. Eredményül kapjuk a nagyfokú rugalmasságot a későbbi kiegészítések és újraszerkesztésekhez valamint jelentős pénzmegtakarítás a rendszer kialakítása során. Legfontosabb célközönségünk a gépgyártók, akik az autógyártás, elektronika, csomagolás, gyógyszeripar vagy az élelmiszer iparban tevékenykednek.

Az általunk forgalmazott profil rendszer főbb előnyei:

  • Minden egy forrásból: Csereszabatos profil modul alkatrészek, szállítószalag és lineáris mozgatási elemek, plusz a gépkerítések és munkaállomások
  • A projekt különböző alkotóelemeinek külső kiszervezése "outsourcing", fix árak. Ezáltal ügyfeleink költségei és kockázatai egyaránt csökkenthetőek.
  • Minden alap mechanikai funkciója megvalósítható, mely használatos az automatizálási területen.
  • A legszélesebb aluprofil termékpaletta. Csökkenti a speciális elemek használatát, ezáltal jelentő költségcsökkentés a egyedi alkatrészének legyártásának megspórolásával.
  • Minőségi anyagokból készült alumínium profil rendszer ötvözve a rugalmas felhasználhatósággal, nagy terhelhetőségű profil csatlakozó elemekkel, melyek garantálják a berendezés hosszú élettartalmát.
  • Nagyfokú cserszabatosság, köszönhetően az ismételhetően felhasználható alkotóelemeknek a rendszer kialakításakor és módosításakor.
  • A összeszerelés fokának megválasztásával szabadon meghatározhatjuk a szerkezetünk optimális állapotát a meglévő rendszerek hozzáillesztésénél.
  • A moduláris felépítés nagyban segíti az egyedi gépgyártók specifikus termékeinek általános alkotóelemekből történő kialakítását.
Az MK alumínium profilrendszer fontosabb tulajdonságai
Alumínium profil rendszer
Szállítószalagok
Energialáncok
Csővázas rendszerek
Munkaállomások
Lineáris hajtási rendszerek
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!