Delta szervohajtás

 
A Delta Electronics kellő figyelmet fordít a szervo hajtásrendszerekre is. Folyamatos fejlesztések és egyre újabb típusok jelennek meg a termékpalettáján. Az első szervo hajtásuk 3 évvel ezelőtt jelent meg az európia piacon, azóta a szorgalmas munkájuknak köszönhetően már közben kifejlesztésre kerül két új szervo motor család és hozzá egy új típus is. Továbbá előkészületben van még két szervó típus bevezetése a helyi piacra. Kedvező ár és jó felhasználhatóság, ez jellemzi a Delta szervo hajtásokat. Napjainkban egyre több igény van a pontos és gazdaságos hajtásokra, melyben abszolút partnerére talál a cégünkben.
 
 
asdaa
 

ASDA-A

Szervóhajtás komplex feladatokhoz

 
ASDA-A típusú hajtásunkat főleg a több tengelyes hajtásokhoz javasoljuk, (Omron Szigma II. megfelelője) hol akár 3 vagy több szervó rendszer is működik párhuzamosan. Több funkciót tartalmaz, mely segíti összehangolni a több koordinátás bonyolult mozgásokat. Teljesítményben több kilowatt a felső határ, mint szervo motorban és szervo driverben egyaránt. Természetesen ez a termékünk is rendelkezik RS-485 modbus ipari hálózati protokollal.
 
 
asdab
 

ASDA-B

Egyszerűbb impulzus vezérlésű szervo rendszer

 

ASDA-B rendszerünk az egyszerűbb pulzus vezérlésű szervo hajtások csoportjába tartozik (mint, az Omron Smart step vezérlője). Ezzel a típussal nagyon gazdaságos pozícionálási feladatokat lehet végrehajtani. Nyugodt szívvel ajánljuk hobbi CNC gépek tervezőinek figyelmébe, mind fogasléces vagy golyós-orsós megoldások hajtásrendszereként, kiegészítve a Delta PM típusú PLC -vel mely képes két vagy több koordinátás vezérlések végrehajtásához közvetlenül G-code utasítások alapján (CAD rendszerekben elterjedt formátum). Ez típusunk is rendelkezik beépített RS-485 modbus ipari kommunikációs hálózati csatlakozóval.

 
 

 

 

 

 

Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!