Automatizálás

Frekvenciaváltók
PLC - Programozható Logikai Vezérlők
Vezérlőkijelzők
Szervohajtások
Szabályozók - vezérlők
Vezérléstechnikai elemek

Új termékeink már elérhetőek!

Új termékeink már elérhetőek!
Kismegszakítók, mágneskapcsolók, kompakt megszakítók, kiselosztók, panelre szerelhető berendezések, mint nyomógombok, jelzőlámpák, szirénák továbbá áram-védőkapcsolók, szakaszoló-kapcsolók, kiselosztók, terhelés-szakaszolók és még további kiegészítő termékek, melyek egy komplex rendszer megalkotásához szükségesek lehetnek.
Fraba - Érzékelők, jeladók
Vezérléstechnikai csoportunk frekvenciaváltók, szervomotorok, szervovezérlők, plc-k, érintőképernyők, érzékelők, hőmérséklet-szabályzók, tápegységek és egyéb vezérléstechnika elemek forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket igen kedvező áron, raktárról kínáljuk ügyfeleinknek. Kínálatunkban megtalálható a magas minőségű YASKAWA, valamint a kiváló ár/érték arannyal rendelkező Delta termékek is, melyek tökéletes megoldást nyújtanak mindenfajta erőátviteli rendszer elkészítéséhez.

Nagy hangsúlyt fektetünk cégünk portfóliójának bővítésére, hogy igazodjunk a piaci igényekhez. Új partnerek révén folyamatosan bővül termékkínálatunk. Legújabb partnereink a Posital Fraba és a NOARK olyan termékeket hoztak el hozzánk, mint forgó és abszolút jeladók, vagy különböző elektrotechnikai berendezések: mágneskapcsolók, kismegszakítók, túlfeszültség-levezetők és még sok más.
Frekvenciaváltók
Frekvenciaváltóink megbízható elemei a fordulatszám szabályzást igénylő 3 fázisú villanymotoros vagy hajtóműves motoros hajtásokhoz. Széles termékpalettából ön biztosan ki fogja tudni választani a villanymotoros hajtásának legjobban megfelelő megoldást. Termékeink között szerepelnek egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű V/f-es típusok, bonyolultabb szenzor nélküli vagy akár zárt hurkú vektoros vezérlésű frekvenciaváltók is.

Partnereink

Yaskawa
Delta
Fraba
Noark