Csővezetéki elemek - fittingek

Rozsdamentes fittingek - szerelvények

Image

Hegeszthető fittingek

Image

Zsinórmenetes fittingek

Image

Clamp fittingek

Image

Camlock csatlakozók

Image

Rozsdamentes Ív

Image

Rozsdamentes T-idom

Image

Rozsdamentes szűkítő

Image

Rozsdamentes
Cam-Lock
csatlakozó

Image

Rozsdamentes
csőkötések - toldatok

Image

Rozsdamentes mosófej

Image

Rozsdamentes
Clamp csatlakozó

Image

Rozsdamentes kiegészítők

Szerelvényeink rozsdamentes anyagból készülnek megfelelve a vegyipari, élelmiszeripari, kozmetikai kívánalmaknak. Kínálatunkban számos típus található, mely szükséges a folyadék szállítási rendszerek kialakításához.

Rozsdamentes fittingek

fittingek.png
Széles választékban nyújtunk ügyfeleink számára rozsdamentes idomokat, szerelvényeket. A kínálatunkban szereplő rozsdamentes fittingek különböző menetes, reteszes, hegesztett végekkel is elérhetőek kínálatunkban. Az egyes könyökidomok 45°-90°-180°-os kivitelben rendelhetőek. A T-idomok rövid és hosszú változata egyaránt választható. Többfajta kialakításban is rendelkezünk az úgynevezett szűkítőkkel, nem csak excentrikus és koncentrikus típusát különböztetjük meg, hanem formai kialakítását tekintve további opciókat is nyújtunk.

Búvónyílások, tartályfedelek

buvonyilasok.png
A kínálatunkban széles választékban szerepelnek búvónyílások, tartályfedelek. Mind AISI 304, mind AISI 316L kivitelben elérhetőek az egyes búvónyílások. Különböző formákból - kerek, ovális, négyszögletes - és számos méretből van lehetőség választani. A kifelé és befelé nyíló tartályfedelek különböző típusú tekerőkkel, nyitófülekkel választhatóak.

Rozsdamentes mosófejek

mosofejek.png
Ügyfeleink számára a rozsdamentes szerelvények sorában a mosófejek is elérhetőek kínálatunkban. Fix és forgó mosófej egyaránt megtalálható. Hegesztett, menetes, reteszes vagy egyszerű csíptethetős változatban is rendelhető. Anyagát tekintve megfelel a vegyipar, a kozmetikai ipar és élelmiszeripar követelményeinek.

Rozsdamentes csatlakozók

Rozsdamentes csatlakozók

Rozsdamentes betekintők

Rozsdamentes betekintők

Rozsdamentes szűrők

Rozsdamentes szűrők

Golyóscsap

Golyóscsap