Csúszógyűrűs tömítések

Mechanikus csúszógyűrűs tömítéseink főleg szivattyúk víz-, élemiszer- vegy- és gyógyszer- ipari szivattyúk tömítésére használhatók.

Csúszógyűrűs tömítés

Az általunk forgalmazott csúszógyűrűs tömítés termékpaletta szinte teljesen lefedi a piacon lévő szivattyú tömítések széles skáláját. Termékeink kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek és jó minőségben gyártódnak a hosszú távú működés érdekében.
Több fajta termékcsoport létezik a csúszógyűrűs tömíté seinken belül, úgymint:

Egyszerű rugós csúszógyűrűs tömítés

Ezek az egyszerűbb mechanikus tömítések leginkább a háztartásokban is megtalálható vízszivattyúk csúszógyűrűs tömítéseinek felelnek meg. Ezeknél a vízszivattyúknál a tömítettség egyszerűbb, de hatékony formája valósul meg, mely csúszógyűrűs tömítéssel történik.

Ipari mechanikus tömítés

Az ipari csúszógyűrűs tömítés termékpalettánk kimondottan ipari gyárak és gyártók által használt szivattyú tömítések, melyek szigorú élelmiszer ipari kívánalmaknak is megfeleljenek. Ennél a típusú csúszógyűrűs tömítéseknél minden egyes alkotó elem csak jó minőségű alkatrészből és az emberi szervezetre sem káros anyagból készülhet. Csúszógyűrűs tömítéseink megfelelnek a neves gyártók, mint Burgmann, John Crane, Chetra.

Az ipari csúszógyűrűs tömítés termékpalettánk kimondottan ipari gyárak és gyártók által használt szivattyú tömítések, melyek szigorú élelmiszer ipari kívánalmaknak is megfeleljenek. Ennél a típusú csúszógyűrűs tömítéseknél minden egyes alkotó elem csak jó minőségű alkatrészből és az emberi szervezetre sem káros anyagból készülhet. Csúszógyűrűs tömítéseink megfelelnek a neves gyártók, mint Burgmann, John Crane, Chetra.

Termékeink majdnem minden neves szivattyúgyártó típusába beépíthető és mínőségük vetekszik a legnevesebb mechanikus tömítés gyártó cégek termékeivel. A csereszabatosság érdekében, kérem kérdezze meg kollégáinkat.

Mechanikus tömítések

Csúszógyűrűs tömítéseink, jó minőségű és kedvező áru termékek. Több típussal és kialakítással áll kedves ügyfeleink rendelkezésére.

A pontosság és az átütő tudás az anyagminőség és a tökéletes technológia vezet a tökéletes mechanikus tömítés kiváló minőségéhez.

A mi általunk forgalmazott mechanikus tömítések, garantálják a megbízhatóságot, mely állíthatjuk, hogy nagyobb, mint a normál piaci átlag.

A folyamatos ellenőrzések és a nyersanyagon és a végterméken a tapasztalatokon keresztül folyamatosan optimalizálják a gyártástechnológiát és még tovább növelik a csúszógyűrűs tömítések minőségi színvonalát. A gyártás folyamatos megfigyelés alatt történik, melyről állandó feljegyzések készülnek, tovább növelve a mechanikus tömítés gyártásában és tervezésben résztvevő kollégák tapasztalatát. Ez a folyamatosan növekvő tudás és ezáltal beépülő kreativitás alakította ki a jelenlegi igazi gyártástechnológiát.

A mechanikus tömítést gyártó részleg PLC vezérlésű modern automata és fél automata berendezéseken dolgozik, melyek folyamatos felügyelete és optimális beállításain keresztül a legjobb lehetséges minőségű csúszógyűrűs tömítések kerülnek ki a gyártósorról. A gyártás során minden művelet pontos leírás alapján történik, így elkerülve az esetleges hibákat és garantálva a maximális minőséget.

Minden adag mechanikus tömítés legyártása után minőség ellenőrzés történik, szavatolva a szinte minimálisra redukált selejt kikerülését a gyárból. Mind a nyersanyagnak és a végterméknek külön adatlapja van a gyártás során, melyen folyamatosan végigkövethető a technológiai folyamatokon keresztül és megtalálható az esetleges hiba ha a végellenőrzéskor selejtként jelentkezik. Így folyamatos kontroll alatt tartva állandóan korrigálható a mechanikus tömítések gyártási lánca és optimális termelékenység érhető el vele.

Széles termékpalettával rendelkezünk a mechanikus csúszógyűrűs tömítések területén, melyek jól használhatóak: centrifugál szivattyú, víz alatti villanymotorok és más folyadékkezelő berendezések tengelyeinek tömítéséhez. Természetesen arra is lehetőség nyílik, hogy egyedi kérésre személyre szabott mechanikus tömítéseket is gyártsunk kedves ügyfeleink számára. A különböző típusú mechanikus tömítések, többfajta anyagkombinációval is rendelhetőek, melyek garantálják a legjobb működést a széleskörű és sokrétű folyadékok tömítésének megvalósításához.
Fontosabb termékeink:

  • Szivattyú
  • Rozsdamenetes szerelvények
  • Keveréstechnika
  • Rozsdamentes tartályok