Folyadék Technológia

Szivattyúk

Széles választékú szivattyú kínálatunk az élelmiszeriparban, kozmetika és vegyiparban, valamint a biotechnológiai területén legelterjedtebb típusokat tartalmazza. Megtalálható az ezen iparágakban kezelt, sokféle, de szivattyúzható anyagok szállításához, adagolásához megfelelő típus. Legyen az az örvényáram elvén működő centrifugál vagy térfogatkiszorítás elvén működő volumetrikus szivattyú.

  Beszállító partnereink révén megbízható, jó minőségű centrifugál, flexibilis forgólapátú (impeller), membrán, csiga, forgódugattyús (piskóta) és fogaskerék szivattyúkat ajánlunk partnereink részére.

  A szivattyúk anyaggal érintkező részei az elterjedten alkalmazott rozsdamentes acélból (AISI 304,316L) illetve műanyagból készülnek. Célirányos szerkezeti kialakításuk a gyakori tisztítási igényekhez igazodik, így könnyen szerelhetőek.

  Az üzemi igényeknek megfelelően, rendszerint csúszógyűrűs tömítéssel szereltek. A szivattyúk szívó és nyomócsonkjainak csatlakozása szintén, ezen iparágakban elterjedtekhez igazodik. Típusuk lehet zsinórmenetes hollandi, clamp esetleg más belső menetű és ezen belül a világban elterjedt DIN, ISO, 3A, SMS vagy éppen IDF szabvány szerinti.

  Továbbiak a választott szivattyú típus oldalán

Csővezetéki elemek - fittingek

Rozsdamentes szerelvényeink széles termékpalettája áll kedves ügyfeleink részére, melyek között megtalálhatóak a DIN (DN , SMS , RJT , ISO , IDF szabvány után gyártott rozsdamentes alkatrészek.
A termékskálán szerepel: rozsdamentes pillangószelep, golyós szelep, három részből álló szelep. A szelepek kialakításuk szerint többfajta csatlakozóvéggel is összerakhatóak, mint hegeszthető, menetes, clamp-es vég stb.

Csővezetéki szerelvények

Rozsdamentes szerelvényeink széles termékpalettája áll kedves ügyfeleink részére, melyek között megtalálhatóak a DIN (DN , SMS , RJT , ISO , IDF szabvány után gyártott rozsdamentes alkatrészek.
A termékskálán szerepel: rozsdamentes pillangószelep, golyós szelep, három részből álló szelep. A szelepek kialakításuk szerint többfajta csatlakozóvéggel is összerakhatóak, mint hegeszthető, menetes, clamp-es vég stb.

Csúszógyűrűs tömítések

Mechanikus tömítések a szivattyúk folyamatosan kopó alkatrészei, ehhez nyújtunk segítséget a különböző típusokból álló készletünkkel. A csúszógyűrűs tömítésekből rengeteg változat elérhető nálunk és sokszor ki tudjuk váltani más neves gyártók típusait is. Kedvező áraink és kiváló minőségük fontos döntési tényező lehet a szivattyú felhasználóknak a gazdaságos és megbízható üzemeltetés szemszögéből.

Csúszógyűrűs tömés, vagy más, elterjed szóhasználattal, mechanikus tömítés kínálatunk elsősorban az egyszeres gyűrűpárral rendelkező tömítéseket tartalmazza. Az ilyen típusok szakszerű kiválasztással illetve cserével tartós és megbízható tömítést biztosítanak egy forgó tengely két, eltérő nyomású és közegű tere között. Elterjedésüket praktikus, leginkább egyrugós kivitelükből eredő megbízható működésük és kedvező ár/érték arányúk indokolja.

 

Az általunk forgalmazottak között megtalálhatók az élelmiszeripari, vegyipari és biotechnológiai gépekbe és vízhálózati szivattyúkba (Grundfos, FLYGT, APV) leginkább beépített típusok. Szerkezeti anyaguk (ház, csúszó gyűrűk, elasztomerek) választéka is ilyen üzemi körülményekhez igazítható, sokrétű választékot biztosít vásárlóink részére.

 

Beszállítónk csúszógyűrűs tömítéseinek kínálatában megtalálhatóak a nagy múltú gyártók típusaival csereszabatos termékek is. Egyedi igények esetén foglalkozunk keverőtengely, patronos és egyedi csúszógyűrűs tömítésekkel valamint ezekhez kapcsolódóan kiegészítő szerelvények szállításával.

 Kérjük, látogasson el „csúszógyűrűs tömítések” oldalunkra valamint „iramkostore” webáruházunkba.

Búvónyílások - Kezelőnyílások

  Búvónyílás és kezelőnyílás kínálatunk általánosan az élelmiszeripari, biotechnológiai és vegyipari tartályok gyártásához, átalakításához biztosítanak kedvező lehetőséget típus és méretválasztékukkal. A rozsdamentes acél tartályokhoz valón túl, fa, beton és műanyag (ÜPE) felületekbe építhető kivitelűeket is forgalmazunk.

  Szerkezeti anyaguk a felsorolt iparágakban elterjedt AISI szabvány szerinti 304, 316L minőségű, finn rozsdamentes acélból készülnek. Felületi minőségük a tisztíthatósági vagy esztétikai szempontok szerint opcionálisan is választható.

  A búvónyílás és kezelőnyílás termékeink szakszerű beépítésük révén biztosítják a tömör zárást a tervezett, folyadékoszlop vagy páratéri nyomás ellen.

Nézze meg Búvónyílások – Kezelőnyílások oldalunkat.