Pneumatika

Általános pneumatikus elemek

pneumatika_csatlakozok.png

Pneumatikus csatlakozó

pneumatika_tomlo.png

Pneumatika tömlő

forgato_henger.png

Pneumatikus forgató hajtómű

stop_henger.png

Pneumatikus stop henger

forgo_megfogo.png

Pneumatikus forgó megfogó

Vezetett_henger.png

Pneumatikus vezetett hengerek

rud_nelkuli_henger.png

Mágneses rúd nélküli henger

szenzor_vezerlo.png

Szenzorok - Érzékelők

nyomasfokozo_henger.png

Nyomásfokozó szorítóhenger

folyadek_szelep.png

Folyadékvezérlő szelep

Pneumatikus_vezerlo.png

Pneumatikus vezérlő egységek

Levegőellátó rendszerek

SicoAir Levegőellátó rendszer

SicoAir - Sűrítettlevegős rendszerek

A kis elosztórendszerektől a nagyméretű ipari létesítményekig A Sicomat SicoAIR a sűrített levegőelosztó rendszere praktikus és hasznos megoldás nyújt. A SicoAIR évek óta a sűrített levegős területen szerzett tapasztalatai alapján gyártja a kalibrált alumínium felületkezelt csöveket, amelyek átmérői 20 és 63 mm között vannak. A csomópontok kialakítása műanyag (nylon) szerelvényekkel készül, amelyek nagy ütésállósággal és nyomásállósággal rendelkeznek. A SicoAIR számos termékvizsgálaton ment keresztül. A TÜV tanúsító intézet által bevizsgált levegőellátó rendszer 4-szer több nyomást képes elviselni,mint a normál hasaználatkor keletkező üzemi nyomás (PN12.5).
A tesztek azt mutatják, hogy a SicoAIR levegőhálózat kiváló ellenállást mutat a víz kalapács nyomásváltozásával és a sós levegőköddel szemben a levegőellátó rendszer teljese működési időtartamára vetítve. A csőhálózat belső bevonata a SicoAIR levegőellátó rendszerénél tapasztalható kis súrlódási jellemző biztosítja a levegő gyors áthaladását. A sűrítettlevegő rendszer kiépítése a SicoAir megoldással rendkívül gyorsan elvégezhető. A sűrítettlevegős csőrendszer színe tökéletesen illeszkedik a nemzetközileg előírt közegre vonatkozó előírásoknak. (elkerülve az ezt követő csőburkolatot). A SicoAIR vonal kompatibilis minden más SICOMAT termékkel, amely egy teljes, rugalmas és funkcionális rendszer alapját képezik a komplett megoldások kialakításához.

SicoALU1 Sűrített levegőrendszer 

A SicoALU1 multifunkcionális levegőellátó rendszer ideális megoldás a ipari csarnokok komplett sűrítettlevegős rendszer kiépítéséhez.

A rendszer 90x90 mm-es extrudált alumínium profilon (EN-AW 6060 ötvözet, kohászati állapot T6) alapul, 63 mm átmérőjű központi csővel.

Az összes Sicomat alumínium profil szabványos oldalhornyal van ellátva, melynek köszönhetően számos kocsi és tartó- és rögzítőszerkezet használható, felszerelhető.

A profil és az összes alumínium alkatrész ezüs (natur) eloxálással, 12 μm-es osztályú bevonattal készül, mely garantált tartóssággal rendelkezik a rendszer teljes élettartamára.

A vonal nagy átmérőjű csövet és csökkentett felületi érdességet kínál a nyomásesés csökkentése érdekében.

A SicoAIR és a SicoALU1 kombinációjával egy komplett megoldást tudunk nyújtani a teljes a sűrített levegőelosztási rendszer kiépítéséhez.
Image

SicoALU2 - Kétkamrás levegőellátó rendszer

Kettős levegőellátó vezeték (PN 12.5).

Új koncepció a sűrített levegő elosztásból származó szolgáltatásokért!

A SicoALU2 többfunkciós vonalat két párhuzamos csővezetékkel ellátott alumínium profil jellemzi, két különböző folyadékot, levegőt szállíthat vagy két különböző nyomás diverzifikálható.

Innovatív rendszer a sűrített levegős eloszlások területén, amelyek munkaállomásokon, automatizálási vonalakon és karbantartási műhelyeken (garázsok, gumis műhelyek, karosszéria javító üzemek, stb.) Használhatóak.


Az egyszerű összeszerelés és telepítés biztosítja a pneumatika rendszer kiváló funkcionalitását.
 
 

Sico80 és Sico100 Levegőellátó rendszerek

A Sico80 és a Sico110 moduláris alumínium profilos rendszervezetékek ideális megoldást jelentenek a sűrítettlevegő elosztásának nagy méretű pneumatika hálózatok kialakításához.
A rendszerek extrudált alumínium profilokon alapulnak (EN AW 6063, T6 szabvány szerint)

Sico80 - 85x85 mm-es központi lyukkal Ø 80 mm

Sico100 - 115x115 mm Ø 110 mm-es központi lyukkal

A lyukak belső feülelte csökkentett felületi érdessége minimálisra csökkenti a vonalon elosztott terhelési veszteségeket.

Kompatibilis más Sicomat sűrítettlevegő rendszerekkel, mint a hagyományos SicoAIR vagy a többfunkciós SicoALU2, megoldást kínálnak minden fajta sűrített levegő szállítására és használatára.
 
 
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!