Installációs eszközök

Egyéb installációs eszközök


 

Túlfeszültség-levezetők

Ex9UE Túlfeszültség-levezetők

 Ex9UE túlfeszültség-levezetők elektromos berendezések tranziens túlfeszültség és közvetett villámcsapás elleni védelmére. Fejlesztésük, kialakításuk és bevizsgálásaik megfelelnek az EN 61643-11 szabvány előírásainak.

Felhasználók a készülék állapotjelzőin keresztül bármikor ellenőrizhetik a készülékek üzemképességét. Amennyiben adott alkalmazásoknál szükség van az azonnali távjelzésre és riasztásra is, úgy a kínálatból segédérintkezővel felszerelt készülékek is elérhetők.

Dugaszolható moduláris kialakításának köszönhetően a berendezés lekapcsolása nélkül cserélhető a feladatát már ellátott, védelmi működése során esetleg elhasználódott túlfeszültség-vezető modul.

>>>Bővebben     

 

   
   

Jelzőlámpák

Ex9PD jelzőlámpák

 Ex9PD installációs jelzőlámpák vezérlési feladatok visszajelzésére, állapotok megjelenítésére. A készülékek megfelelnek az IEC/EN 60947-5-1 szabvány előírásainak. A LED technológiának köszönhetően rendkívül hosszú élettartamot biztosító konstrukció.

A termékkínálatban megtalálható készülékek működési feszültsége 6.3 – 230 V AC/DC tartományba esik. A kínálatban megtalálható 1 és 2 LED jelzőlámpás változatok, szín kombinációikkal az összes két jelzőlámpás alkalmazási lehetőséget lefedik.

>>>Bővebben     

    
   
   

Installációs relék és mágneskapcsolók

instrelek magneskapcs

 Ex9CH20 installációs relék épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Alkalmazási területeik az épületautomatizálás, világítás, fűtés, hűtés, szellőztetés, szivattyú és motor, valamint folyamatvezérlések működtetései.

Az érintkezők állapota a homlokoldali optikai kijelzőn ellenőrizhető.
 

>>>Bővebben     

    
   
   

 Kapcsolóórák

 
Kapcsolóórák - alkonykapcsoló Ex9LA és Ex9LD alkonykapcsolók a világítás vezérlések speciális készülékei, melyek az aktuális fényviszonyoknak megfelelően kapcsolják az áramköröket. Az energia megtakarítás és az üzemeltetési költségcsökkentés leghatékonyabb módját kínálják, hiszen csak abban az esetben történnek kapcsolások, amikor arra valóban szükség lehet.

>>>Bővebben     

Ex9SS installációs lépcsőházi automaták világítás vezérlések kialakításához. Fő alkalmazási területei a lakossági, irodai, kommunális és ipari létesítmények lépcsőház, bejárat és folyosó világításának vezérlése.

>>>Bővebben     

Ex9TA installációs analóg kapcsolóórák épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Felhasználási lehetőségek az energia megtakarítási időzített kapcsolásokon kívül a napi rendszerességű kapcsolási ciklusok biztosítása. Legkisebb kapcsolási időköz 30 perc.

Ex9TD installációs digitális kapcsolóórák épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Teljesen programozható akár 1 perces kapcsolási időközökkel. A készülékek a heti programokat, a hosszabb szabadságokat, a szabadnapokat is kezelik.

>>>Bővebben     

Ex9BT installációs kapcsolók és átkapcsolók segéd-, vezérlő-, mérő- és egyéb áramkörök kapcsolására.

Széles érintkező kombinációs választék nyitó, záró és váltó érintkezőkkel. Az egy záró érintkezős alapkészülék kizárólag zöld, az egy nyitó érintkezős készülék kizárólag piros billenőkarral rendelhető. Minden egyéb változat fekete karral rendelkezik.

>>>Bővebben     

Analóg kapcsolóóra