PLC - Logikai Vezérlők

Image

S300+ PLC
(
Siemens S7 300 kompatibilis)

YASKAWA - Micro PLC

Kombinációja a magasfokú funkcionalitásnak és a tökéletes teljesítmények hozzá adva a lehető legkisebb befoglaló méretet, megszületett az új MICRO PLC a YASKAWA-tól. 
• Nagyteljesítményű SPEED7 Processzor 
• 16 digitális bemenet
• 12 digital kimenet
• 2 analóg bemenet
• 4 gyorsszámláló és 2 PWM/PTO
• 2 aktív Ethernet csatlakozási port
• 64…128 kB program memória
• Többfajta programozói metódus
• Több programozói nyelv
(IL, FBL, LAD, SCL, GRAPH)
• WebServer/WebVisu
• PROFINET vezérlő & I-egység
• Külső memória bővíthetőség
SD kártyán keresztül (max. 2GB)
• Hatékonyabb energiafelhasználás max. 7W

A világ leggyorsabb MICRO PLC típusa

10 - 100 x Gyorsabb a piacon kapható mikro PLC-khez képest, köszönhetően a legújabb generációs SPEED 7 processzornak

2 x PROFINET vagy Ethernet csatlakozás alapkiépítésben

16 dig.bemenet - 12 dig.kimenet - 2 analóg bemenet alaphelyzetben

8 db modulos bővíthetőség (analóg/digitális) max. 158 I/O

Image

Yaskawa Micro PLC

Hálózati kommunikáció

A Micro PLC Standard kiépítésben képes hálózati kommunikációra, mint Modbus TCP vagy S7 kommunikáció. A kis Micro plc még a Profinet hálózattal is elboldogul, melyhez 8 Profinet eszköz csatlakoztatható és/vagy integrálható a hálózatba, mint I-egység egy Profinet protokollal.
Image

Soros kommunikáció

• ASCII
• USS
• 3964(R)
• STX/ETX
• MPI
• PROFIBUS
• Modbus RTU
Image
Image

Ethernet Kommunikáció

• Modbus TCP
• Hálozatkezelés
• Diagnosztika
• Monitoring
• PROFINET
Image
Image

Yaskawa MICRO PLC bővítőmodulok

Image

Digitális I/O

16 Digitális bemenet 

Kód: M21-1BH00

16 Digitális kimenet 

Kód: M22-1BH00

8 Digitális RELÉS kiement

Kód: M22-1HF10

8 Digitális bemenet / 8 Digitális kimenet

Kód: M23-1BH00

Image

Analóg I/O

4 Analóg bemenet 16Bit (U/I/RTD/TC) 

Kód: M31-1CD50

4 Analóg kimenet 12Bit (I)

Kód: M32-1BD40

4 Analóg kimenet 12Bit (U)

Kód: M32-1BD70

 

Image

Kommunikáció

Soros kommunikáció
2x RS485

Kód: M09-0CB00

A MICRO PLC-vel egy teljesen új vezérlési koncepciót mutatunk be. A MICRO PLC nem csak kicsi és kompakt, de a rendkívül gyors kommunikáción kívül is tartogat még előnyöket. A lecsatolható csatlakozódugók, amelyek egyszerűsítik a kábelezés előtti teendőket, a csatlakoztatott telepítés, valamint a csatornákra pontosan kiosztott közvetlen LED-ek csak néhány példa erre. A MICRO PLC letisztult, és modern kialakítása, felhasználóbarát jellemzői megfelelnek a legújabb technológiáknak is. Törekvésünk, hogy Ön azonnal elkezdhesse megvalósítani a projektjeit, és az ötleteit. Természetesen ehhez nem kell új programozási nyelveket tanulnia. A szokásos módon folytathatja az S7-nél már elsajátított tudásának használatát, és alkalmazását. 
Image
Az ingyenes SPEED7 Studio mellett más gyártók mérnöki eszközei is használhatóak a MICRO PLC teljeskörű programozásához és paraméterezéséhez. Már több, mint 30 éve ismertek vagyunk a kreatív gondolkodásunkról, és a mesterien elvégzett miniatürizálásainkról. A MICRO PLC maximális teljesítményt nyújt a telepítés legkisebb területén is. A minimális telepítési méret teljesen új tervezési koncepciókat nyit meg az alkalmazások széleskörű használatához. Kolibri [Ko|li|b|ri], der; -s, (kis madár). Egy új processzor "repült be" a modell kínálatunkba: Az új MICRO PLC! A természet ihlette. Rendkívül magas teljesítményű órajellel, és további különleges képességekkel kombinálva maximális eredményt érhet el a lehető legkisebb helyen. COOLIBRI. A legújabb Micro PLC integrált webszerverrel rendelkezik, amely tetszőleges hozzáférést biztosít okostelefonra, és laptopra, az adatokon, a diagnosztikán, az állapot interfészeken, és a szabadon definiálható vizualizációs projekteken keresztül.

YASKAWA - SLIO PLC

Okos I/O és PLC megoldás. A SLIO PLC egy moduláris és egyben extrém kompakt vezérlő és I/O rendszer. Univerzálisan kombinálható minden Yaskawa és más gyártmányú logikai vezérlő rendszerrel.

 • Nagysebességű SPEED7 processzorral szerelve
 • Átviteli bus sebesség egészen 48 Mbit/s -ig
 • Nagyon gyors reakció idő - 20µs
 • Egy terminál egység minden jelző és funkció modulhoz
 • Egyszerű beépítés és biztonságos szerelő mechanizmus
 • Bepattintós csatlakozás és könnyű árnyékolás kialakítás
 • Két lépcsős koncepció - terminál modulok és elektromos modulok karbatartásához
 • Könnyű modulcsere a különleges kábelezési koncepciónak köszönhetően
 • Nagyfokú modularitás 2,4 és 8 csatornás modulok felhasználásával

Yaskawa - SLIO PLC

A SLIO PLC minden hálózati nyelven beszél..

Image

YASKAWA - 300+ PLC

- Nagysebességű CPU a SPEED7 technológiát használva

- Parancsfeldolgozási sebesség 0.01μs

- Programozható: SPEED7 STUDIO, SIMATIC Manager, TIA Portal

- SIEMENS S7 300 Kompatibilitás!!!


- Integrált akkumulátor a memóriára építve, rugalmasan bővíthető MMC memória kártyával (CPU vügvényében akár 8Gb-ig)

- Működés memóriakártya nélkül is lehetséges

- Támogatja az MMC és SD memória kártyákat ( 2Gb-ig) autómatikus/manuális mentése a programnak a kártyára

- SPPED Bus - nagysebességű bővítő modul kommunikáció (CPU 314ST, 317SE, 317SN és 317PN esetén)

- Ethernet, Profibus-DP, és MPI interfész alapkiépítésben a CPU-ban
- Profinet IO vezérlő Class A és integrált Ethernet CP (CPU 315PN és 317PN)
- Centralizált és Decentralizált használat és moduláris bővíthetőség
- Integrált valós idejű óra és előlapi integrált helyzet LED kijelzés

- 36 hónap garancia

Controllers of the 300S+ system - called CPUs (Central Processing Units) - control and regulate processes in plant and machinery. The CPUs are selected according to application with the appropriate performance and work memory and can be extended with signal and function modules, as well as communication processors.

The System 300S+ CPUs are designed command compatible to Siemens STEP7 and can be selected with the appropriate performance and flexibly expandable work memory (up to 8 MB) and extended with signal and function modules as well as communication processors, depending on the application area.

The 300S+ CPUs are based on the SPEED7 technology. Here, the CPU is supported by co-processors. The integrated SPEED7 ASIC system is among the world's fastest automation systems.

A wide range of CPU options makes the system universally deployable: From C-class CPUs with integrated I/O peripherals for smaller applications, and thanks to an excellent price/performance ratio also for price-sensitive applications, up to the large CPU versions with integrated Ethernet, PROFINET, fieldbus master interfaces, and high-speed bus. These large CPU versions ensure for a high processing speed and thus short machine cycle times due to their SPEED7 performance, and are therefore particularly suitable for complex control and automation tasks in the manufacturing and process industries.

Távoli I/O

Yaskawa - VIPA Távoli I/O megoldás ipari kommunikációs hálózatokhoz
Image

VIPA - YASKAWA 200V PLC

A Yaskawa - VIPA 200V sorozat egy moduláris PLC család, melymegoldást nyújt kis és közepes méretű vezérlések elvégzésére.
Image

SPEED7 STUDIO Szoftver

A SPEED7 STUDIO program segítséget nyúj a VIPA - YASKAWA PLC-k programozásához.

PLC  - programozható logikai vezérlő

A PLC (Programmable Logic Controller), vagy magyarul programozható logikai vezérlő forradalmasította az automatizálást. Napjainkban a PLC-k (programozható logikai vezérlők) mindenhol megtalálhatóak a gyári berendezéseken át az üdítő automatákig, de 1968 előtt a PLC (programozható logikai vezérlő) még csak nem is létezett. Ebben az időszakban még minden problémát egyedileg, PLC nélkül kellett kezelni, és megoldani.
A PLC (programozható logikai vezérlő) előtti időkben a vezérlés egyetlen módja a relék használata volt. A relék olyan tekercs használatával működnek, amely ha feszültség alá kerül, akkor mágneses erőt hoz létre, és ez által kapcsolja át a kapcsolót a BE, vagy a KI állásba. Amennyiben viszont a relé ki van kapcsolva, akkor a relé kioldásra kerül, akkor az alapértelmezett állásába rakja vissza a BE, vagy a KI pozíciót. A példa kedvéért, amennyiben egy motornak a ki, vagy a bekapcsolását kell vezérelni, abban az esetben egy relét kell az áramforrás, és a motor közé beilleszteni, így lehet kézzel vezérelni a relét úgy, hogy a motor kapjon-e áramot, vagy ki legyen kapcsolva.
Ez a típusú relé tápkapcsolóként is ismert. Egy motornál ez még nem probléma, de amikor egy gyárban számos motort kell irányítani, az meglehetősen nehéz, hiszen minden motort ilyen tápkapcsolókkal kell irányítani, de azokat a reléket is be, illetve ki kell kapcsolni, amikhez újabb relékre van szükség. Ezek a vezérlő relék, mivel ezek vezérlik a tápkapcsolót, amik a motorokat ki, és bekapcsolják. Ennek a logisztikai problémának a megoldása egy rémálom volt a PLC-k (programozható logikai vezérlők) születése előtt, ugyanis ezeket a PLC előtti reléket meghatározott sorrendben kellett bekötni, hogy a gépek megfelelően működjenek, és amennyiben az egyik relé meghibásodott, az az egész rendszert leállíthatta. A hibaelhárítás ilyenkor órákat vett igénybe, és mivel ilyenkor a tekercsek nem működtek, a kontaktfelületek elhasználódtak, ami által még több hibaelhárításra, és karbantartásra volt szükség.

Probléma adódott abból is, hogy ezeknek a gépeknek szigorú ütemtervet kellett tartaniuk, illetve nagyon sok helyet foglaltak el. Ami azonban még ennél is több gondot okozott, hogy amennyiben változtatni kellett valamit a rendszerben, akkor az egészet újra kellett gondolni, és tervezni.

1968 újév napján, Dick Morley, akit a PLC-k (programozható logikai vezérlők) atyjának tartanak, ekkor tartotta a PLC-k (programozható logikai vezérlők) tervének a részletezését. A relé rendszer PLC-kre való cseréjére vonatkozó követelményeket a következőkben határozták meg a General Motors képviselőivel együtt:

Olyan szilárd állapotú technológiára, rendszerre volt szükség, ami rugalmas volt, akár a számítógép rendszerei, de árban is versenyképes maradt a hasonló típusú relés logikai rendszerrel.

Könnyen karbantarthatónak, és programozhatónak kellett lennie, a már elfogadott relé létra logikai módjához képest.Mivel ipari környezetben volt rá szükség, ezért ellen kellett állnia a szennyeződéseknek, a nedvességnek, az elektromágnesességnek, és a rezgéseknek is.Moduláris formába kellett létrehozni, hogy az alkatrészeket egyszerűbben lehessen cserélni, vagy bővíteni.

Image

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) programozása megkövetelte, hogy a karbantartók, a villanyszerelők, és az üzemi mérnökök is egyaránt könnyen tudják használni. Mivel a relé alapú vezérlőrendszerek fejlődtek, és egyre bonyolultabbá váltak, ezért a relék bekötési diagramjai is folyamatosan átalakultak egy bizonyos relé logikába, ami létraszerűen nézett ki. A létraszerkezetek különböző relé érintkezőkből, nyomógombokból, választókapcsolókból, relé tekercsekből, motorindító tekercsekből, mágnes szelepekből álltak, emiatt a PLC (programozható logikai vezérlő) programozás is e logika mentén alakult ki.

Az első PLC-k (programozható logikai vezérlők) nem voltak a legsikeresebbek, mivel a kezdeti PLC-nek kicsi volt a memóriája, és az elején még a sebesség sem volt kritérium. Már az elején kifogyott a 125 szavas memóriából, ezért felemelték 1000 szóra, majd végül 4000-re, ami végül jó időre kiállta az idő próbáját.

Végül Dick Morely megalapította a Modicont, ami elkezdte forgalmazni a Modicon 084-es PLC prototípust, ami az első, „szabványos gépvezérlő” volt. Mivel azonban ez a típus nem volt sikeres, a vállalatnak folyamatosan fejlődnie, és tanulnia kellett a hibáiból, végül megszületett a Modicon 184-es PLC (programozható logikai vezérlő), amely örökre megváltoztatta az iparágat. Az első PLC-k (programozható logikai vezérlők) képesek voltak a bemeneti, és a kimeneti jelekkel, a relé tekercsekkel, az időzítőkkel, és a számlálókkal is együtt dolgozni. Az időmérők, és a számlálók használata után már nem tartott túl sokáig, hogy a legegyszerűbb matematikai alapműveletek is elérhetőek legyenek a PLC-k számára. Innentől kezdve a PLC-k (programozható logikai vezérlők) folyamatos fejlődése megállíthatatlan volt, az analóg ki-, és bemeneti jelekkel, a továbbfejlesztett időzítőkkel, és számlálókkal, lebegőpontos matematikai műveletekkel, a dobszekvenciákkal, és különböző matematikai funkciók hozzáadásával. A beépített PID-nek (Proportional-Integral-Derivative - Arányos Integrált Derivált) funkciónak köszönhetően a feldolgozóiparban óriási előnyre tett szert a PLC-k (programozható logikai vezérlők) alkalmazása. A leggyakoribb programozási kérések olyan kitölthető adat dobozokba kerültek, amik sokkal hatékonyabbá tették a PLC-k (programozható logikai vezérlők) programozását. A megfelelő címkenevek alkalmazásával lehetővé tették a végfelhasználók számára, hogy teljes körűen meg tudja határozni a problémákat kezelő programozást, valamint ezek importálásával, exportálásával más eszközökre is könnyen átvihetőek voltak a különböző beállítások.

Ahogy a PLC-k (programozható logikai vezérlők) fejlődtek, a programozó eszközök, és a kommunikációs csatornák is gyors növekedést mutattak. Az első programozó eszközök még dedikáltak voltak az adott eszközökhöz, és a méretük is leginkább egy bőrönd méretével vetekedtek, azonban később már kézi programozó eszközöket fejlesztettek, majd hamarosan helyettesítették ezeket a személyi számítógépen futó saját fejlesztésű szoftverekkel. A PLC-vel (programozható logikai vezérlővel) kommunikáló Windows-os számítógépek lehetővé tették, hogy ne csak a programozás, de a könnyebb tesztelés, és hibakeresés is elérhető legyen. A kommunikáció a MODBUS protokollal, az RS-232-es soros kommunikációval kezdődött. Ezt az RS-485, a DeviceNet, a Profibus, és egyéb, soros portú kommunikációs architektúrákkal kommunikáló különféle automatizálási protokollok hozzáadása követte a PLC-knél. A soros kommunikáció, és a különféle PLC (programozható logikai vezérlő) protokollok használata lehetővé tette a PLC-k (programozható logikai vezérlők) hálózatba kapcsolását más PLC-kkel (programozható logikai vezérlőkkel), motorhajtásokkal, és ember-gép interfészekkel (HMI). Legutóbb például az EtherNet és az EtherNet / IP (Industrial Protocol) lettek rendkívül népszerűek a PLC-knél.

A PLC (programozható logikai vezérlők) felépítése

Az alap PLC (programozható logikai vezérlő) rendszer a következő részeket tartalmazza:

Bemeneti/Kimeneti szakasz: A bemeneti szakasz, vagy bemeneti modul olyan eszközöket tartalmaz, mint a szenzorok, érzékelők, vagy kapcsolók. A források bemenete, és a bemeneti csatlakozó sínen keresztül kapcsolódik a PLC-hez (programozható logikai vezérlőhöz). A kimeneti szakasz, vagy kimeneti modul lehet motor, mágnes tekercs, lámpa, vagy akár fűtőelem, amelyeknek a működését a bemeneti jelek változtatásával lehet szabályozni.

CPU (központi feldolgozó egység, processzor): Ez a PLC (programozható logikai vezérlő) agya, ami lehet hexagonális, vagy oktális mikroprocesszor. Ez hajtja végre a bemeneti jelekkel kapcsolatos összes olyan feldolgozást a kimeneti jel vezérléséhez, amit a vezérlőprogram engedélyez.

Programozó eszköz: Az a platformja a PLC-nek (programozható logikai vezérlőnek), ahol a program, vagy a vezérlési logika íródik. Ez lehet egy hordozható eszköz is, egy laptop, de lehet egy számítógép is.

Tápegység: Általában 24V-os tápellátással működnek a PLC-k (programozható logikai vezérlők), amely a bemeneti, és a kimeneti eszközök táplálására is szolgál.

Memória: A PLC memóriája két részre oszlik, az adatmemóriára, és a program memóriára. A programinformáció, vagy a vezérlő logika a felhasználói memóriában, vagy a program memóriában van, innen tölti be a processzor a program utasításait. A bemeneti, és a kimeneti jelek, valamint az időzítő, és számlálójelek a PLC bemeneti és a kimeneti külső memóriájában vannak tárolva.

A PLC (programozható logikai vezérlők) működése

A bemeneti források átkonvertálják a valós idejű analóg elektromos jeleket olyan megfelelő digitális elektromos jelekké, amilyen jeleket a PLC (programozható logikai vezérlő) a csatlakozó síneken keresztül feldolgoz.

A PLC processzora feldolgozza ezeket a bemeneti jeleket, és a PLC (programozható logikai vezérlő) a külső képmemóriájában tárolja bitenként.

A vezérlő logikát vagy a program utasításait a programozó eszközön, szimbólumokkal, vagy mnemonikus formában írják és tárolják a felhasználói memóriában.

A PLC processzora kiolvassa ezeket az utasításokat a felhasználói memóriából, és végrehajtja a bemeneti jeleket a kimeneti eszközök vezérlésével, számításával, és feldolgozásával.

A futtatási eredmények a PLC külső képmemóriájában vannak tárolva, amely vezérli a kimeneti meghajtókat.

A PLC processzora ellenőrzi a kimeneti jeleket, és folyamatosan frissíti a bemeneti képmemória tartalmát a kimeneti memória változásainak megfelelően.

A PLC processzora a belső programozást is elvégzi, például az időzítő beállításával, vagy visszaállításával, a felhasználói memória ellenőrzésével.

A PLC (programozható logikai vezérlők) előnyei

A PLC-ket (programozható logikai vezérlőket) univerzális használatra tervezték, de az összetett feladatoknak is könnyű a megvalósíthatósága.

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) programozása egyszerűen, és gyorsan kivitelezhető.

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) tulajdonságai, a be- és kimenetek száma is széles skálán változtatható.

A PLC-knél (programozható logikai vezérlőknél) szabványosak a be- és kimeneti interfészek.

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) mérete kicsi, de az üzemi hőmérséklet tartománya mégis nagy.

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) távolról is hozzáférhetőek, a program módosítása akár a föld másik oldaláról is megtörténhet, még működés közben is.

A PLC (programozható logikai vezérlők) hátrányai

A PLC-knek (programozható logikai vezérlőknek) nagy a villamos energia szükségletük, emiatt drágább villamos hálózat kiépítése szükséges a működtetéséhez.

A PLC-k (programozható logikai vezérlők) által vezérelt eszközökhöz szükség van egy villamosenergia-mechanika átalakító eszközre.

Minden Delta PLC moduláris kialakítású, mely központi egységeik (MPU) sokfajta bővítőmodullal kiegészíthetők az alkalmazásokhoz megfelelően, így egyedi alkalmazásra szabott konfigurációt állíthat össze berendezéséhez. A Delta programozható logikai vezérlőihez természetesen ingyen adjuk a programozói szoftvert is. A széles választékú bővítő modulok között találhatunk hőmérséklet-szabályozó, szervóhajtás vezérlő, kommunikációs, vagy akár analóg ki-bemeneti pontokat kezelő típusok is. Ezzel a megoldással rendkívül gazdaságosan összeállítható az Ön számára ideális PLC konfiguráció.

Bővítő modulok:

 • Hőmérséklet mérő modulok
 • Kommunikációs modulok
 • Pozícionáló modul
 • Analóg ki/bemeneti modulok
 • Digitális ki/bemeneti modulok

Típusok

DVP-E

DVP-S

Az S (slim) sorozatú Programozható Logikai Vezérlők a Delta Electronics egyik legnépszerűbb típusa, köszönhetően kedvező árának és moduláris felépítésének. A sorozat PLC-i több típusból állnak és mindegyik típusú PLC-nek megvan a saját egyedi speciális funkcionalitása. Természetesen a bővítő moduljaik egymással csereszabatosak és tetszőleges konfigurációban felhasználhatóak. Ez a termékcsalád nagyon jó ár/érték aránnyal bír, bizonyos típusok beépített USB-vel, Ethernet kommunikációval is rendelkeznek és rendkívül jól és egyszerűen programozhatóak. Sokrétű tudásuk igazi jolly-joker mindenfajta ipari berendezés vezérléséhez.

Delta Electronics PLC - CPU egységek

Image
 • MPU pontok száma: 14 (8DI, 6DO)
 • Maximális I/O pontok: 480
 • Program kapacitása: 8k lépés
 • Adat regiszter: 5k words
 • Program végrehajtási sebesség: 0,35-1μs (alap utasításoknál), 3,4μs (MOV parancsnál)
 • High-speed impulzus kimenet: 4db 10 kHz-es impulzus kimenet
 • Beépített 4db 200kHz-es és 4db 10kHz-es high-speed számláló
 • Beépített RS-232 és RS-485 portok, kompatibilis a standard Modbus ASCII/RTU protokollal
 • DC 24V hálózati feszültség
 • DVP-SS kompatibilis programozás
Image
 • MPU pontok száma: 12 (8DI, 4DO)
 • Maximális I/O pontok: 480
 • Program kapacitása: 16k lépés
 • Adat regiszter: 10k words
 • Program végrehajtási sebesség: 0,35-1μs (alap utasításoknál), 3,4μs (MOV parancsnál)
 • High-speed impulzus kimenet: 2db 100 kHz-es és 2db 10kHz-es impulzus kimenet
 • Beépített 3db 100kHz-es, 5db 10kHz-es és 1db 50kHz-es A/B fázisos high-speed számláló
 • Beépített RS-232 és RS-485 portok, kompatibilis a standard Modbus ASCII/RTU protokollal
 • Beépített 2db 8bites potméter
 • Solar-Tracker funkció
 • Bal oldali nagysebességű bővítőmodul támogatással
 • DC 24V hálózati feszültség
 • DVP-SA kompatibilis programozás
Image
 • MPU pontok száma: 20 (8DI, 6DO, 4AI, 2AO)
 • Maximális I/O pontok: 480
 • Program kapacitása: 16k lépés
 • Adat regiszter: 10k words
 • Program végrehajtási sebesség: 0,35-1μs (alap utasításoknál), 3,4μs (MOV parancsnál)
 • High-speed impulzus kimenet: 2db 100 kHz-es és 2db 10kHz-es impulzus kimenet
 • Beépített 2db 100kHz-es és 6db 10kHz-es high-speed számláló
 • Beépített RS-232 és RS-485 portok, kompatibilis a standard Modbus ASCII/RTU protokollal
 • Beépített 2db 8bites potméter
 • Beépített USB port (feltöltés/letöltés/monitorozás)
 • Bal oldali nagysebességű bővítőmodul támogatással
 • DC 24V hálózati feszültség
 • DVP-SX kompatibilis programozás
Image
 • MPU pontok száma: 28 (16DI, 12DO)
 • Maximális I/O pontok: 512
 • Program kapacitása: 16k lépés
 • Adat regiszter: 10k words
 • Program végrehajtási sebesség: 0,24 μs (alap utasításoknál)
 • High-speed impulzus kimenet: 4db 200 kHz-es (Y0, Y2, Y4, Y6) impulzus kimenet
 • Beépített 4db 200kHz-es hardveres high-speed számláló
 • Beépített RS-232 és RS-485 portok, kompatibilis a standard Modbus ASCII/RTU protokollal
 • Beépített 2db 8bites potméter
 • Két tengelyes interpoláció
 • Nullpontra visszatérés
 • Abszolút és relatív pozicionálás
 • Bal oldali nagysebességű bővítőmodul támogatással
 • DC 24V hálózati feszültség
 • Duplaprocesszoros kialakítás
 • Alkalmazás: 2-tengelyes szervo pozíció vezérlő, vágó gépek, daruk emelő hajtása

Delta PLC bővítő modulok

Image

DELTA DVP16SP11R PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális bemenet és 8db relés kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP16SP11T PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális bemenet és 8db NPN tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP16SP11TS PLC BŐVÍTŐMODUL

8db digitális bemenet és 8db PNP tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R 

Image

DELTA DVP16SP11R PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális bemenet és 8db relés kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP16SP11T PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális bemenet és 8db NPN tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP16SP11TS PLC BŐVÍTŐMODUL

8db digitális bemenet és 8db PNP tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R 

Image

 DELTA DVP08SP11R PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db digitális bemenet és 4db relés kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP08SP11T PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db digitális bemenet és 4db NPN tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP08SN11R PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db relés kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP08SN11T PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db NPN tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP08SM11N PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP16SM11N PLC BŐVÍTŐ MODUL

16db digitális bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP04TC-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db termoelem bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP04PT-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db PT100 bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP02DA-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

2db analóg kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP04DA-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db analóg kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP04AD-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db analóg bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP06XA-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

4db analóg bemenet és 2 db analóg kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP06AD-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

6db analóg bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP06SN11R PLC BŐVÍTŐ MODUL

6db relés kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP32SM11N PLC BŐVÍTŐ MODUL

32db digitális bemenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP32SN11T PLC BŐVÍTŐ MODUL

32db NPN tranzisztoros kimenet

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP08ST11N PLC BŐVÍTŐ MODUL

8db digitális kapcsoló

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVP01PU-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

Szervo-vezérlő

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVPDT01-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

DeviceNet Slave

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Image

DELTA DVPPF01-S PLC BŐVÍTŐ MODUL

PROFIBUS Slave

Alkalmazható: DVP12SA11T, DVP12SA211T, DVP12SA11R, DVP12SA211R, DVP12SS11T, DVP12SS211T, DVP12SS11R,DVP12SS211R, DVP12SX11T, DVP12SX211T, DVP12SX11R, DVP12SX211R, DVP12SC11T, DVP12SC11R, DVP12SV11T, DVP12SV11R

Edit Page
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!