Autonics

Az Autonics globálisan megbízható dél-koreai ipari automatizálási megoldások szállítója

Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szállítója Dél-Koreából. Világszerte forgalmazott automatizálási termékek széles skáláját fejlesztjük és gyártjuk. Fő termékeik közé tartoznak a különböző érzékelők, vezérlők, mozgástechnikai eszközök, mérőberendezések, lézeres jelölési rendszerek, csatlakozó berendezések és egyebek. Termékeinket mérnökök bízják meg és fogadják el különböző ipari alkalmazásokban, technológiánkat pedig széles körben alkalmazzák a napi automatizálási eszközökben.

Image
Az Autonics az automatizálási megoldások vezető szállítója Dél-Koreában.
Széles skáláját fejlesztik és gyártják automatizálással kapcsolatos termékek, amelyeket világszerte forgalmaznak.
Image

Autonics - Korea vezető szenzorgyártó cége

Image
Az Autonics fő termékei közé tartoznak a különböző érzékelők, szenzorok, vezérlőeszközök, mozgástechnikai eszközök, folyamat -automatizáló műszerek, vezérlőkapcsolók,
és perifériás csatlakozó berendezések.
Az Autonics termékek megbízhatóak és elfogadottak a mérnökök között, különböző ipari alkalmazásoknál, beleértve az élelmiszergyártást és csomagolást, a műanyag és gumi feldolgozást, a félvezető berendezéseket és a fémmegmunkáló gépeket. Az Autonics technológiáját a mindennapi automatizálási eszközökben is széles körben alkalmazzák, beleértve a lifteket, ajtókat, bankautomatákat, CCTV-ket és elektronikus irodai berendezéseket.

Autonics - Kutatás és Fejlesztés

"Az Autonicsnál úgy gondoljuk, hogy a vevői elégedettség fő szempontja technológiai szakértelmünkkel és minőségi termékeinkkel érjük el."

Az Autonics humán erőforrásainak mintegy 20% -át kutatásra és fejlesztésre fordítja, ami az iparág csúcs cégei közé emeli.
"Az éves bevételünk több mint 10% -át kutatás -fejlesztésbe fektetjük, hogy új áttörő technológiákat és termékeket juttassunk el ügyfeleinkhez.
Az Autonics jelenleg két külön K+F intézetet működtet az érzékelők, valamint a vezérlés és mérés területén.
Folytatjuk erőfeszítéseinket az új technológia és termékek kutatására és fejlesztésére, hogy globálisan versenyképes megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára világszerte."

Autonics - A világméretű cég

Az Autonics globális hálózata 12 nemzetközi irodából és 150 forgalmazóból áll, amelyek több mint 100 országban működnek. A hatalmas értékesítési és műszaki támogatási hálózattal az Autonics átfogó automatizálási megoldásokat tud nyújtani ügyfelei számára világszerte. Szakértőink világszerte éjjel -nappal azon dolgoznak, hogy folyamatosan új és továbbfejlesztett értékeket szállítsanak, hogy hozzájárulhassunk az életminőség javításához és a kényelmesebb világ megteremtéséhez.

Autonics alapítva:
1977 Június 25.

Központ:
Busan, Dél-Korea

Árbevétel: 130 Millió USD (2020)

Alkalmazottak száma: 1601

Autonics - Fontosabb termékcsoportok

Image

Szenzorok - Érzékelők

Image

Biztonságtechnikai elemek

Image

Vezérlő elektronikák

Image

Forgó jeladók

Image

Képfeldolgozó kamerák