j1000_1.png

J1000 Frekvenciaváltó

A J1000 frekvenciaváltót elsősorban alacsony teljesítményű szállítószalagokhoz, ventilátorokhoz és szivattyús alkalmazásokhoz fejlesztették ki. Az egyszerű telepítés és üzemeltetésnek köszönhetően jó megoldást nyújt számos más alkalmazáshoz is. A modern gyártástechnológiai fejlesztéseket kisméretű, kompakt készülékekbe integráló új típuscsalád más 1000-es készülékkel megegyező utasításkészlettel és funkcionalitással igyekszik megfeleli a kor elvárásainak.
v1000_1.png

V1000 Frekvenciaváltó

A V1000 frekvenciaváltó, a szabadalmazott kialakításának a modern gyártási technológiáknak, valamint a minőségi japán alkatrészeknek köszönhetően, 1:10000 meghibásodási aránnyal rendelkezik. Az új kompakt vektoros szabályzású frekvenciaváltót legalább 10 év hibamentes működésre tervezték. Az új szolgáltatások valamint az egységes 1000 sorozattal megegyező paraméter lista garantálják, hogy a készülék megfeleljen az kor elvárásainak. Az emellett 1:10 000 meghibásodási aránynak, valamint a több mint 10 év tervezett élettartamnak köszönhetően a V1000 frekvenciaváltó üzembe helyezése után még hosszú ideig felülmúl minden más frekvenciaváltót.
a1000_2.png

A1000 Frekvenciaváltó

Az A1000 frekvenciaváltó egy prémium terméke a Yaskawa cégnek. Kíváló megbizhatósága és gazdaságos üzemeltetése révén első osztályú választás a minőségi termékre vágyó ügyfeleknek. Az A1000 frekvenciaváltó képes állandó mágneses villanymotorok vezérlésre jeladó nélkül és tudja biztosítani a villanymotor maximális nyomatékát nulla sebesség esetén is. A fejlett auto-tuning funkciónak köszönhetően a frekiváltó ideális tartományban tartja a villanymotor teljesítményét és működése közben folyamatosan analizálja az aszikron motor paramétereit és válltoztatja a beállításokat a frekvenciaváltóban, mely által a legmagasabb gép teljesítmény érhető el az üzemeltető számára. A fejlett energia megtakraító algoritmusoknak köszönhetően a frekvenciaváltó növeli a haétkonyságot, termelékenységet mint az aszinkron és szinkron motorok működésekor. Az A1000 frekvenciaváltó létezik speciális verziókkal, úgymint: nagy sebességű orsó hajtás szerszámgépekhez, pozícionáló, daru és emelőgép és elektromos henger mozgató motorok vezérléséhez.  

l1000a.png

L1000 Frekvenciaváltó


A Yaskawa liftes frekvenciaváltó kiforott techonlógiájának köszönhetően már több mint, 1,000,000 lift működik a világon L1000A vagy L1000V típusú frekvenciaváltókkal. Az Yaskawa L1000A frekvenciaváltó kimondottan lift vagy más néven elevátor alkamazásokhoz lett kifejlesztve, beleértve az új elevátorok telepítését és a már meglévő lift mordenizálásokat is. Egy frekvenciaváltó IM és PM motorokhoz. Csúcs nyomaték akár 200% a motor névleges nyomtékához képest. Az L1000A frekvenciaváltó auto-tuning funkciójának köszönhetően ptimálisan tud csatlakozni az IM és PM motorokhoz, mely beállítások elvégezhetők a villanymotorok fizika rendszerbekötéskor, csatlakoztatva a hajtásrednszerhez  vagy pusztán a villanymotoron a kábeldob vagy hajtómű csatlakoztatása nélkül is. A Yaskawa minőség garantálja a legalább 70,000 üzemórát a problémamanetes működésre. Az L1000A frekvenciaváltó úgy lett tervezve, hogy az teljesen csendben működjenek és az utasok a legnagyobb komfortot élvezhessék a lift működése közben. (nyomaték ugrálás csillapítás funkció). Más egyéb funkciók a frekvenciaváltóban csökkentik a emelet - emelet közötti időtartamot is. A frekvenciaváltóba beépített vezérlőegység és I/O interfész egyszerűsíti és nagyban segítit a vezérlőegység integrációt. Az L1000a és L1000V frekvenciaváltók egyszerűen szervizlehetők és karbantarthatók az életartam monitorizáló szofverrel és a levehető terminállal, mely egyben a frekvenciaváltó paramétereit is tartlmazza. Így olany esetekben ahol mégis új Yaskawa frekvenciaváltó kerülne beépítésre a régi frekvenciaváltó termináljának az új frekvenciaváltóra történő behelyezése után a régi paraméterek egy gombnyomással átmásolhatóak az új L1000A frekvenciaváltóra. Természetesen az L1000A frekvenciaváltó rengeteg speciális lift terminológiai beállítást tartalmaz a szakemberek számára. Kár- vagy hiba-esemény estén felxibilis mentési vezérlési funkció is rendelkezésre áll a lift üzemeltetők és karbantartók részére. TÜV által bevizsgált és jóváhagyott magasfokú szabvány megfellősségnek köszönhetően (SIL 3 tanusítvány) csökkenek a telepítési árak és növekszik a megbízhatóság.  

Yaskawa frekvenciaváltó

A Yaskawa által gyártott frekvenciaváltók, a szabadalmazott kialakításának és a modern gyártási technológiáknak, valamint a minőségi japán alkatrészeknek köszönhetően, a V1000 család 1:10000 meghibásodási aránnyal rendelkezik. Az új kompakt vektoros szabályzású frekvenciaváltókat (A1000, V1000) legalább 10 év hibamentes működésre tervezték. Az új szolgáltatások valamint az egységes 1000 sorozattal megegyező paraméter lista garantálják, hogy a készülék megfeleljen az kor elvárásainak. A webáruházban történő vásárlás esetén a készülékekre 2 év garanciát biztosítunk. Egyes termékek 3 vagy akár 5 év garanciával is megvásárolhatóak.

A YASKAWA megoldásai megtalálhatóak az automatizálási folyamatok számos alkalmazási területein valamint a különböző iparágakban.

A japán székhelyű cég, a világ egyik vezető gyártója az ipari automatizálásnak, úttörő a hajtás- és vezérléstechnika, ipari robotizálás területén. A világméretű hálózatának köszönhetően ma már több mint 30 országban jelen van. A vállalat központjai, továbbá 6 gyártóüzeme minden földrészen fellelhető.
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!