delta_plc.png
Minden Delta PLC moduláris kialakítású, mely központi egységeik (MPU) sokfajta bővítőmodullal kiegészíthetők az alkalmazásokhoz megfelelően, így egyedi alkalmazásra szabott konfigurációt állíthat össze berendezéséhez. A Delta programozható logikai vezérlőihez természetesen ingyen adjuk a programozói szoftvert is. A széles választékú bővítő modulok között találhatunk hőmérséklet-szabályozó, szervóhajtás vezérlő, kommunikációs, vagy akár analóg ki-bemeneti pontokat kezelő típusok is. Ezzel a megoldással rendkívül gazdaságosan összeállítható az Ön számára ideális PLC konfiguráció.

Bővítő modulok:

  • Hőmérséklet mérő modulok
  • Kommunikációs modulok
  • Pozícionáló modul
  • Analóg ki/bemeneti modulok
  • Digitális ki/bemeneti modulok

Típusok

DVP-S

Az S (slim) sorozatú Programozható Logikai Vezérlők a Delta Electronics egyik legnépszerűbb típusa, köszönhetően kedvező árának és moduláris felépítésének. A sorozat PLC-i több típusból állnak és mindegyik típusú PLC-nek megvan a saját egyedi speciális funkcionalitása. Természetesen a bővítő moduljaik egymással csereszabatosak és tetszőleges konfigurációban felhasználhatóak. Ez a termékcsalád nagyon jó ár/érték aránnyal bír, bizonyos típusok beépített USB-vel, Ethernet kommunikációval is rendelkeznek és rendkívül jól és egyszerűen programozhatóak. Sokrétű tudásuk igazi jolly-joker mindenfajta ipari berendezés vezérléséhez.

DVP-E

Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!