Delta frekvenciaváltó

vfd-l.png

Delta VFD-L frekvenciaváltó

Ez a kis méretű frekvenciaváltó típus kimondottan az alacsony teljesítményű hajtásokhoz lett tervezve. Kis helyigényük és nagy tudásuk teszi univerzális megoldássá a mini frekvenciaváltók között. Mint minden Delta frekvenciaváltó már a legkisebb L sorozat is tartalmazza az egyszerű PLC funkciót, mely lehetőséget ad több fajta sebesség időbeli vezérlésére, mint automata rendszer.
vfd-el.png

Delta VFD-EL frekvenciaváltó

A Delta Electronics egyik legújabb fejlesztése ez a típuscsalád, mely 4kW -os teljesítményhatárig a legmodernebb megoldást nyújtja a ventilátor és szivattyú motorok fordulatszámának szabályzására. A V/f -es vezérlési mód az egyik legjobb és leggazdaságosabb vezérlési mód az ilyen fajta alkalmazásokhoz. Több újdonsága, mint: beépített C osztályú zavarszűrő, vész stop, PTC hővédelem kezelés, energiatakarékos mód, stb. rendkívül vonzó lehet erre az általános alkalmazásokra felhasználható frekvenciaváltókra.er.
vfd-e.png

Delta VFD-E frekvenciaváltó

A frekvenciaváltó piac egyik legkülönlegesebb terméke. Mivel ez az inverter típus rendelkezik egy beépített PLC-vel, mely funkcionalitáson keresztül képesek bonyolult vezérlési feladatok önálló végrehajtására is. Előnyük fokozására még további lehetőség a modulos kialakítású kártyás bővítőhely, hova többfajta funkcionalitású bővítőmodul is kerülhet. Ennél a frekvenciaváltónál is széria a beépített fékezőegység, C osztályú zavarszűrő és még sok egyéb funkcionalitás. Ez a frekvenciaváltó a Delta Electronics legsokrétűbb megoldása elektromotorok fordulatának vezérlésére.
c2000.png

Delta VFD-C2000 frekvenciaváltó

A Delta Electronics által megalkotott Delta C2000-es frekvenciaváltó tökéletes megoldást nyújt az összetett és/vagy komplex, nagyméretű hajtásokhoz, legyenek azok szivattyúk, ventilátorok, nyomdagépek vagy daruk. Széles teljesítménytartománnyal rendelkezik 0,7 kw-tól egészen 355kW-ig. A korábbi frekvenciaváltókhoz képest nagy előnye a moduláris grafikus kijelző.

Delta frekvenciaváltók

A Delta Electronics széles körben kínál frekvenciaváltókat ügyfelei számára.

Ebben a termékpalettában egyaránt megtalálható az egyszerűbb villanymotor fordulatszám szabályzáshoz szükséges hajtás és a bonyolult zárt hurkú pozicionálási feladatra alkalmas frekvenciaváltó is. Típusaink jól lefedik az ipari alkalmazási feladatoknál igényelt megoldásokhoz szükséges inverterek skáláját. Minden egyes típusunk rendelkezik RS-485 modbus kommunikációval, mely lehetőség ad arra, hogy könnyen integrálja a frekvenciaváltókat egy ipari hálózatba.

Amennyiben Delta PLC is használ, akkor még több előnyre tesz szert köszönhetően a logikai vezérlőink speciális utasításkészletének, honnan parancsokkal könnyen vezérelheti vagy lekérdezheti invertereink paramétereit, működését. A széles termékskála lehetőséget nyújt az ön számára legmegfelelőbb típus kiválasztásár. Ezáltal igen jó ár/érték arányt tudunk elérni hajtásai szabályzásánál. Széleskörű kiegészítők gondoskodnak a beépítéskor az ideális kialakításról.
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!